Gorilla Wear schoenen

Wanneer je sport wil je je natuurlijk comfortabel voelen in hetgeen je draagt. Het moet je namelijk niet afremmen, vooral je schoenen niet. Met Gorilla Wear schoenen word ik niet afgeremd. Ik krijg zelfs het gevoel dat ik word gemotiveerd. Het comfort maakt sporten gemakkelijk, en het is iets waar ik elke ochtend naar uitkijk sinds ik de knitted sneakers in mijn kast heb staan. Sindsdien ben ik ook op zoek gegaan naar schoenen van Gorilla Wear voor mijn dagelijks gebruik. Ik houd nogal van streetwear, en ik werd blij verrast toen ik de sneakers zag op Gorillawear.com. De hoge modellen trokken meteen mijn aandacht en het werd hard om een keuze te maken. Uiteindelijk koos ik zowel grijze, als zwart-wit-rode chicago high tops. De gorilla die groot op de schoen gedrukt staat, laat duidelijk zien dat ik merkschoenen draag, wat ik vrij belangrijk vind. Ik houd namelijk van kwaliteit.

Natuurlijk moest mijn vriendin ook meteen een paar hebben, en volgende week verras ik haar dus met een knalroze High-top. Kort samengevat, ik denk dat ik voortaan al mijn schoenen haal bij Gorillawear.com. De schoenen zijn een mash-up van sport, streetwear en creatief design, waardoor ik niets anders meer wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *