Leuke shirts voor de zomer!

Laatst heb ik op Gorillawear.com een paar t-shirts gekocht en omdat deze erg goed bij mij in de smaak vielen laat ik hier mijn reactie achter.Wat zeer fijn is aan de t-shirts is dat ze eigenlijk voor elke gelegenheid aangetrokken kunnen worden, zo kun je hem aandoen tijdens het hardlopen maar je kunt het ook zeker aantrekken als je een dagje weg gaat. De t-shirts blijven ook lekker koel en de shirts drogen ook erg snel op.Ook de prijs van de t-shirts zijn zeker goed in vergelijking van de kwaliteit van de shirts. Ook zitten de shirts comfortabel en zijn ze makkelijk op te bergen en op te vouwen. Als je per ongeluk op de shirts heb geknoeid kun je dit, mits je voorzichtig bent, er makkelijk vanaf krijgen. De levering van Gorrilawear.com was ook erg goed, de bezorger stond precies op de afgesproken tijd met de t-shirts voor mijn deur. Dus tegen iedereen die dit leest zou ik willen zeggen dat ik het zeker een aanbeveling vind om dit shirt te kopen aangezien je er geen spijt van zult krijgen. Kortom ik ben zeer tevreden met de t-shirts van Gorrilawear.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *