Ook zonnebrillen koop je online via Faciato.nl

Zonnebrillen koop je natuurlijk ook online en via Faciato.nl krijg je toegang tot een zeer ruime collectie van enkele bekende merken. Ze zijn namelijk een officiële dealer van de merken Carrera, D&G, Invicta, Oakley, Persol, Ray-Ban, Serengeti en Vogue. Deze bekende merken zijn een garantie voor een kwalitatief hoogstaande zonnebril. En niet alleen zijn er dames- en herenmodellen maar ook de kinderen kunnen hier heel eigentijds hun slag slaan.

Behalve een ruime collectie klassieke en moderne zonnebrillen heeft Faciato nog enkele voordelen. De verzending is altijd gratis en mocht de zonnebril onverhoopt niet bevallen dan krijg je altijd je geld terug. De website oogt zeer professioneel en maakt het zoeken naar de juiste bril zeer eenvoudig. Door een slim filtersysteem selecteer je uit het ruime aanbod al de lens- en montuur kleur van jou nieuwe zonnebril en bepaal je vooraf de gewenste prijsklasse. Bovendien krijg je €10 korting voor de aankomende aankoop als je een foto op Instagram plaatst met de tag #faciato. Dat is snel verdient.

214 klanten beoordeelde Faciato.nl met een dikke 9 waarbij de klantvriendelijkheid en reactiesnelheid als uitstekend worden beoordeeld. Als je aankomende zomer op zoek gaat naar een nieuwe zonnebril dan is deze website een absolute aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *