Ray-Ban zonnebrillen: de meesters van zonnebrillen

Waar denk je als eerste aan als je de naam Ray-Ban hoort ? De kans is groot dat je meteen aan een Ray-Ban zonnebril denkt. Dit merk staat namelijk al decennia voor de bekende pilotenbril die menig celebrities in de loop der jaren maar al te graag op hun neus droegen. Denk bijvoorbeeld aan Tom Cruise in de film ‘Top Gun’ en Johnny Depp in ‘Fear and Loathing in Las Vegas’. En dat is nog maar een kleine greep uit de bekendheden die Ray-Ban tot hun favoriet hebben gemaakt.

Inmiddels heeft Ray-Ban ook diverse andere brillen op de markt gebracht. Net als veel andere sportieve brilstijlen, waaronder Oakley zonnebrillen, zijn Ray-Ban zonnebrillen bekend bij mensen met unieke voorkeuren. Ray-Ban zonnebrillen zijn een van de meest bekende en verkochte merken op de markt, ook heden ten dage nog. Een reden hiervoor is de zeer hoge kwaliteit die door het label Ray-Ban wordt gewaarborgd.

Er wordt bijvoorbeeld veel geƫxperimenteerd met veel verschillende materialen voor het frame. Carbon fiber wordt in veel brillen verwerkt, want dat is sterk en licht en vaak ook hypoallergeen. Lit force is een andere materiaal, duurzaam plastic, die uiterst licht is en daarom voor een goed draagcomfort zorgt. Net als titanium dat 50% lichter is dan staal of gewone metalen. Dit zijn slechts een paar voordelen van Ray-Ban zonnebrillen in vergelijking met andere merken.

Kortom: kwaliteit, gecombineerd met een unieke en intrigerende stijl, maken Ray-Ban zonnebrillen erg populair bij zowel jong als oud. Online een mooie Ray-Ban zonnebril aanschaffen? Bekijk het uitgebreide aanbod van faciato.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *